Letselschade advocaat Arnhem

Heb je letselschade geleden tijdens een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of in een andere situatie? Dan heb je mogelijk recht op schadevergoeding. Indien je op zoek bent naar een ervaren letselschade advocaat in Arnhem staat Anik Advocaten voor je klaar om je te adviseren en te vertegenwoordigen.

Letselschade advocaat in Arnhem met 10+ jaar ervaring

Er zijn verschillende situaties waarin je een letselschade advocaat zou kunnen inschakelen, waaronder:

 • Bedrijfsongeval
 • Verkeersongeval
 • Medische fout

Naast letselschade kan er ook sprake zijn van andere vormen van schade. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Bij andere vormen van schade zou je kunnen denken aan:

 • Psychische klachten
 • Schade aan goederen
 • Gederfde winst
 • Gemaakte reiskosten

Als deskundigen in het aansprakelijkheidsrecht kunnen wij jou helpen de schadevergoeding te vorderen waar jij als slachtoffer recht op hebt. Bij Anik Advocaten hebben we experts in dienst die jarenlange ervaring hebben in verschillende soorten zaken. Wij zijn een toegankelijk advocatenkantoor met zowel particuliere cliënten als ondernemers.

Onze werkwijze

We beginnen eerst met een kosteloos intakegesprek waarin je de ruimte hebt om jouw verhaal te doen. We willen zo goed mogelijk inzicht krijgen in de situatie om je vervolgens goed van dienst te kunnen zijn.

Wij zullen ons hierna verdiepen in de zaak en jouw dossier opstellen. We kijken hierbij naar alle mogelijke juridische middelen en bewijsstukken die van belang kunnen zijn. Ons doel is om de schadevergoeding te vorderen waar jij recht op hebt als schadelijdende partij.

Heb je dringend juridisch advies nodig of heb je vragen voordat we in gesprek gaan? Je kunt ons altijd bereiken door te bellen naar 026 3030 040 of te mailen naar info@anikadvocaten.nl. Ook kun je het contactformulier onderin invullen waarna wij contact met jou opnemen voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wil je kort en krachtig antwoord hebben op een vraag? Hieronder beantwoorden we veelvoorkomende vragen om je op weg te helpen.

Wat valt er allemaal onder letselschade?

Letselschade kan bestaan uit materiële schade en immateriële schade.

Materiële schade zijn alle schadeposten die direct in geld zijn uit te drukken. Dat zijn dus kosten zoals:

 • Medische kosten
 • Gederfde winst
 • Aanpassingen aan voertuig of woning
 • Hulp bij huishoudelijke taken

Immateriële schade zijn schadeposten die wat moeilijker in geld zijn uit te drukken. Denk hierbij aan zaken zoals:

 • Shockschade
 • Pijn en verdriet

Wie betaalt de letselschade?

Letselschade wordt in principe betaald door degene die de schade heeft veroorzaakt, of diens verzekeraar. Echter dien je wel eerst aan te tonen dat er daadwerkelijk schade is geleden en dat deze schade is veroorzaakt door de wederpartij. Daarnaast zijn er andere zaken die bewezen dienen te worden om succesvol schadevergoeding te vorderen.

Wie betaalt de letselschade advocaat?

De letselschade advocaat kan op verschillende manieren betaald worden. Je kunt deze uit eigen zak betalen, gesubsidieerde rechtsbijstand ontvangen, en in bepaalde gevallen ook de gemaakte kosten vergoed krijgen door een rechterlijke uitspraak. Heb je meer vragen over hoe de kosten in elkaar steken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel kost een letselschade advocaat?

De kosten van een letselschade advocaat zijn erg uiteenlopend. Het is onder andere afhankelijk van de grootte van de zaak en of je recht hebt op rechtsbijstandsvergoeding.

Is een letselschade advocaat gratis?

Een letselschade advocaat kan in sommige gevallen gratis zijn. Dat is het geval wanneer je recht hebt op 100% gesubsidieerde rechtsbijstand. Indien je wil weten of je hier recht op hebt, kun je contact met ons opnemen om hier meer informatie over te verkrijgen.

Vraag nu een kosteloos intakegesprek aan

Maak meteen een afspraak door het formulier hieronder in te vullen. We nemen vervolgens contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

  Neem contact op