F. Peker LLB

Fadime is tijdens haar studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als stagiaire gestart bij Anik Advocaten, waarna zij als juridische secretaresse deel heeft uitgemaakt van het kantoor. In het kader van haar opleiding heeft zij in opdracht van mevrouw mr. B. Anik een scriptie geschreven omtrent het afdwingen van het recht op omgang ten tijde van een ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Inmiddels heeft Fadime haar opleiding succesvol mogen afronden en is zij als para-legal werkzaam bij Anik Advocaten.

In haar vrije tijd leest Fadime graag een boek en brengt zij tijd door met haar familie en vrienden. Verder maakt zij graag een wandeling.

Binnen het team van Anik Advocaten houdt Fadime zich met name bezig met het Personen- en Familierecht. Hierbij brengt ze in de praktijk wat zij gedurende haar opleiding geleerd heeft.

Als de vraag gesteld wordt waarom Fadime dit werk heeft gekozen, dan benoemt zij al snel haar drijfveren. Voor Fadime staat rechtvaardigheid op de eerste plaats. Daarnaast omschrijft Fadime zich als een behulpzaam persoon, die zich graag ten dienst stelt van anderen.

Voorts wenst Fadime haar reeds opgedane kennis in het Personen- en Familierecht verder uit te breiden teneinde de procesvertegenwoordiging van de cliënt te bevorderen. Op persoonlijk vlak streeft Fadime voornamelijk naar het stichten van een gezin met haar partner.

Neem contact op