Strafrechtadvocaat Arnhem

Ben je op zoek naar een strafrechtadvocaat in Arnhem? Anik Advocaten staat je bij met 10+ jaar ervaring als strafrechtspecialist. Wij adviseren je over de mogelijkheden, denken met je mee over jouw zaak en vertegenwoordigen je tijdens de juridische procedure.

Toegankelijke strafrechtadvocaat in Arnhem

Bij Anik Advocaten geven we je gespecialiseerd advies over jouw zaak en staan we je terzijde tijdens het juridisch proces. We gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring om jou te helpen een rechtvaardige uitkomst te behalen.

Wij geloven in een laagdrempelige manier van communiceren en spreken je informeel aan. Je krijgt bij ons juridische vertegenwoordiging en advies op een menselijke manier en met een directe aanpak.

Onze cliënten bestaan uit zowel particulieren als ondernemers. Wij geloven dat iedereen eerlijke kansen verdient en moet kunnen worden vertegenwoordigd door een advocaat met kennis van hun soort zaak. Om deze reden behandelen we in bepaalde gevallen ook zaken op toevoegingsbasis (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Onze werkwijze

We beginnen altijd eerst met een kosteloos intakegesprek waarin we zo goed mogelijk inzicht proberen te krijgen in jouw zaak. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid om te vertellen over jouw situatie en wat je zou willen bereiken.

Wij zullen ons hierna verdiepen in de zaak en jouw dossier opstellen. We kijken hierbij naar alle mogelijke juridische middelen en bewijsstukken die van belang kunnen zijn om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Heb je dringend juridisch advies nodig of ben je in aanraking gekomen met de politie? Je kunt ons altijd gemakkelijk bereiken door te bellen naar 026 3030 040 of te mailen naar info@anikadvocaten.nl.

Veelgestelde vragen

Wil je kort en krachtig antwoord hebben op een vraag? Hieronder beantwoorden we veelvoorkomende vragen om je op weg te helpen.

Wanneer heb je een strafrechtadvocaat nodig?

Het strafrecht is breed en omvat verschillende soorten misdrijven en overtredingen. Denk aan de volgende situaties:

  • Verkeersovertredingen
  • Geweld
  • Diefstal
  • Economische delicten

Een strafrechtadvocaat kan jou helpen door jou te voorzien van advies en je te vertegenwoordigen in een juridische procedure.

Is een advocaat verplicht in het strafrecht?

Binnen het strafrecht is een advocaat niet wettelijk verplicht. Dit betekent dat je ook jezelf kunt vertegenwoordigen tijdens een juridisch proces. Wil je jouw kans op succes vergroten? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Als ervaren strafrechtadvocaten hebben we te maken gehad met verschillende soorten zaken en kunnen we je voorzien van gespecialiseerd advies.

Hoeveel kost een strafrechtadvocaat?

Hoewel advocaten werken met een vast uurtarief, verschillen de daadwerkelijke kosten van zaak tot zaak. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor jouw zaak, adviseren we om een kosteloos intakegesprek in te plannen zodat we gericht advies kunnen geven. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om rechtsbijstand te verkrijgen, waarbij de kosten deels of geheel worden vergoed.

Vraag nu een kosteloos intakegesprek aan

Ben je aangehouden, heb je een boete gekregen of wil je advies inwinnen over een lopende zaak? Maak dan meteen een afspraak voor een kosteloos intakegesprek via het formulier hieronder. Tijdens dit gesprek kunnen vaststellen welke aanpak nodig is voor jouw zaak en welke mogelijkheden je hebt. Dit gesprek is volledig vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim van advocaten.

    Neem contact op